Cuvee' Tre Regine
| Sorta grožđa | Teran 50%, Cabernet sauvignon 25%, Merlot 25% |
| Vinograd | Brekija, Žmergo, Bracanija |
| Starost vinograda | 30 godina, 25 godina, 60 godina |
| Položaj vinograda | jugozapad |
| Uzgojni oblik | jednokraki guyot |
| Sastav Zemlje | fliš, vapnenac, crvenica |
| Vrijeme berbe | listopad |
| Berba | ručno |
| Prinos | 1 kg |
| Vinifikacija | duge meceracije 120-150 dana |
| Dozrijevanje | dozrijevanje u hrastovim barrique i tono bačvama |
| Sadržaj alkohola | 13 |
| Ukupna kiselina | 4,1 |
| Neprovreli šećer | 2,6 |
| Temperatura serviranja | 16-18 °C |
Vino dobijeno kupažom Merlot, Cabernet sauvignona i Terana iz berbe 2007 godine, vina su dobivena dugom maceracijom od 40-60 dana ( Merlot i Cabernet sauvignon) i Teran maceriran 90-100 dana, sa odležavanjem u barrique( Teran ) i tono ( Merlot i Cabernet sauvignon ) bačvama od 2- 4 godine. Vino je tamno crvene intenzione boje, u mirisu dominira bobičasto voće sa šumskom jagodom, borovnicom i ribizom, u ustima okus đžema od šumskog voća sa notom vanilije potom u okusu koji dugo ostaje u ustima javlja se kakao i čokolada, vino je svježe sa izrazito mekanim taninima, vrlo je ukusno. Vino je spremno za uživanje ali i za čuvanje od 10-tak godina.
Gastropreporuka:
jaki umaci sa crvenim mesom, pršut i sir, pečenja od divljači i odresci.

