Malvazija 4 TERRE – bijela zemlja
             
     
| Sorta grožđa | Malvazija istarska | 
| Vinograd | Žmergo, Kaštanjari | 
| Starost vinograda | 50 godina | 
| Položaj vinograda | sjeverozapad | 
| Uzgojni oblik | jednokraki guyot | 
| Sastav Zemlje | fliš, vapnenac, glina | 
| Vrijeme berbe | rujan | 
| Berba | ručna | 
| Prinos | 1,5-2 kg | 
| Vinifikacija | ručno selekcijonirano grožđe, hladna maceracija, prešanje, fermentacija, sur lie, batonage | 
| Dozrijevanje | inox bačve | 
| Sadržaj alkohola | 12,5 | 
| Ukupna kiselina | 5,4 | 
| Neprovreli šećer | 2 | 
| Temperatura serviranja | 10-12 °C | 
Ovo vino odlikuje žuta boja sa zelenkastim odsjajem, čiste arome bazge i jasmina, s notom citrusa i egzotičnog voća.
Okus je svjež i mekan, ugodno suh.
Malvazija se odlično slaže s jelima s ribom, morskim plodovima, bijelim mesom te toplim predjelima.

