Malvazija 4 TERRE – bijela zemlja
| Sorta grožđa | Malvazija istarska |
| Vinograd | Žmergo, Kaštanjari |
| Starost vinograda | 50 godina |
| Položaj vinograda | sjeverozapad |
| Uzgojni oblik | jednokraki guyot |
| Sastav Zemlje | fliš, vapnenac, glina |
| Vrijeme berbe | rujan |
| Berba | ručna |
| Prinos | 1,5-2 kg |
| Vinifikacija | ručno selekcijonirano grožđe, hladna maceracija, prešanje, fermentacija, sur lie, batonage |
| Dozrijevanje | inox bačve |
| Sadržaj alkohola | 12,5 |
| Ukupna kiselina | 5,4 |
| Neprovreli šećer | 2 |
| Temperatura serviranja | 10-12 °C |
Ovo vino odlikuje žuta boja sa zelenkastim odsjajem, čiste arome bazge i jasmina, s notom citrusa i egzotičnog voća.
Okus je svjež i mekan, ugodno suh.
Malvazija se odlično slaže s jelima s ribom, morskim plodovima, bijelim mesom te toplim predjelima.

