Rose Teran
| Sorta grožđa | Teran |
| Vinograd | Brekija, Žmergo |
| Starost vinograda | 30 godina |
| Položaj vinograda | jugozapad |
| Uzgojni oblik | jednokraki guyot |
| Sastav Zemlje | vapnenac,dolomit, glina, fliš |
| Vrijeme berbe | rujan |
| Berba | ručna |
| Prinos | 1,5-2 kg |
| Vinifikacija | ručno selekcijonirano grožđe, kratka kriomaceracija, fermentacija |
| Dozrijevanje | inox |
| Sadržaj alkohola | 11 |
| Ukupna kiselina | 8,5 |
| Neprovreli šećer | 9,2 |
| Temperatura serviranja | 6-8 °C |
Izrađena od svježe maceriranog grožđa, fermentirana je na niskim temperaturama kako bi najbolje naglasilo pulpu zrelog voća. Sadrži arome trešnje, maline, kupine i citrusa, a njegov okus je svjež, vrlo mek i intrigantan.
Servira se rashlađeno, na temperaturi između 6 i 8 °C , kao aperitiv ili u kombinaciji s predjelima od mesa ili ribe. Izvrsno s pizzom i jelima od školjki

